Terus berlari tanpa henti demi melakar pelangi indah di hujung hujan dan mentari....

Tuesday, September 27, 2016

todAy17


::TODAY17::

Im wish that i can update my blog every day in UIA..
just for my reminder for the next day
but its seem like..
i have another most priority things to do..
-_-
alhamdulillah..
survey form was spread starting from today..
but we use hardcopy tool first..
may Allah easy..

erm..
tetiba dalam kelas terpk nak buat design baru untuk 'AnnurIzz'..
or mungkin buat perubahan pada nama..
(haha..)
ada cadangan dan pandangan x?
^_^

Moga Allah sentiasa lindung
terus kuat dan meminta diperkuatkan untuk terus hadapi dan jalani hari esok..

AnnurIzz
270916

Sunday, September 25, 2016

todAy15


::TODAY14&15::

23/9..
aku pulun setelkan sikit2 assignment
sebab mmg tak nak bawak balik pa2 pun
tapi ada ja hal yang xsetel
so taget nak balik awal
sampai rumah dah bgi tau kat mak siap2 nak balik bila

24/9
malam tu jugak aku terus balik uia
sebab teringat assigment n presentation y kena this week
tak
tak penat pun
sebab dah dapat rehat atas bas

25/9
(today15)
im already at Uia
menghadap laptop dgn part QYC
 and also survive untuk baca buku for presentation

come on!!!
you can do it
im survive

Moga Allah sentiasa lindung
terus kuat dan meminta diperkuatkan untuk terus hadapi dan jalani hari esok..

AnnurIzz
250916


forwARd


::FORWORD::

maybe not to late to post about seminar that im joined last saturday..
its to far..
klau orang dah jemu naik flight..
aku plak dah jemu naik bas..
tapi aku still suggest 
pancaran matahari(seat besaq) and trans(cepat sampai)..
ok.. xpromote k..

untuk program ni
mind set aku dari awal dah cuba set 
''jangan peduli dengan expectation orang''
because i just want to get something from there
haha
Alhamdulillah
aku enjoy ja dgn seminar nie
sebab mungkin ada k.raudhah
dari awal sampai habis duk promote product dye
(haha)
duduk dengan dye mmg xakan penah kering gusi
btw nie first time berprogram dgn dye

sebab apa aku join?
sebab nk buat alasan nak balik makan rendang mak buat
haha..
xlah..tapi memang balik2 mak tgh buat rendang
balik tolong kacau rendang kat mak sat
sebab aku join
mula dgn my prof..
lectrr nie byk motivated aku
so
i need to do something to change
even i can't change it all
but may Allah see my effort to change
change what?
haha
actually
aku still xdapat nak share visi misi aku
im not sure because im not believe others anymore
or im not believe myself
so keep it secret k..

so
from programme
it not to different daripada apa yang lectrr aku ajar dalam kelas
cuma dari segi penyampaian it to different
and kat dalam seminar nie jgk byk selit based on islamic perspective
so its not to hard for me to understand
tapi part BMC to sgt menarik
cuma xdpt diterangkan dgn dalam
sebab masa mungkin
dalam kelas pun lectrr aku suruh kaji sendiri ja
haha
so bab2 byk effort untuk understand and tahu ni
selalunya akan ada byk kebaikannya
haha

so
i just want to say apa y tertulis kat atas tu ja
overall..
seminar nie best
tak aku tak promote
cuma aku rasa concern
yang jadi dropship xterus tertindas
yang jadi kepala tak terus buat ikut suka
haha
byk tips jugak dapat
nak tau details lagi
join la depa nie..
dua company dalam gambar..ce cari..
mungkin ada lagi kut selepas ni
insyaAllah tak rugi
tak promote k..
recommended ja..
sebab dalam hidup kita perlukan guidance..
orang tak nak guide kita
kita cari orang yang nak tlg guide kita
bukan yang tak nak

for the most important
sentiasa berdoa diberi bimbingan dari Allah..

so that it..
thank a lot
keep the momentum

Moga Allah sentiasa lindung
terus kuat dan meminta diperkuatkan untuk terus hadapi dan jalani hari esok..

AnnurIzz
250916

Thursday, September 22, 2016

todAy13


::TODAY13::

What your planning?
erm..
taget nak join event or program yang penah terlepas sebelum ni..
haha
penuh board dengan calendar..
try to be balance k..
ignore negative virus!
be strong k!!

Moga Allah sentiasa lindung
terus kuat dan meminta diperkuatkan untuk terus hadapi dan jalani hari esok..

AnnurIzz
220916

Wednesday, September 21, 2016

todAy12


::TODAY12::

Who says you can't?

semalam..
terletih sangat.. 
im sleep without doing any revision for quiz today..
mengharapkan apa yang dihadam dalam kelas ja..
at the end..
im get 4th place over 38 student..
haha
so even it just a game
it motivate me to keep move on..
seriously
i can do it
and i can make it!
feel proud to myself..
proud to yourself too k..
we can appreciate ourself more

Moga Allah sentiasa lindung
terus kuat dan meminta diperkuatkan untuk terus hadapi dan jalani hari esok..

AnnurIzz
210916

Tuesday, September 20, 2016

todAy11


::TODAY11::

What are you fighting for?
letih sangat
-_-

Moga Allah sentiasa lindung
terus kuat dan meminta diperkuatkan untuk terus hadapi dan jalani hari esok..

AnnurIzz
200916

todAy10


::TODAY10::

4 years here..
what you want to achieve?

Moga Allah sentiasa lindung
terus kuat dan meminta diperkuatkan untuk terus hadapi dan jalani hari esok..

AnnurIzz
190916